Via fiber
460 kr/mån ex. moms
Engångsavgift
500 kr
Bindningstid
12 månader
Uppsägningstid
3 månader

Bredband i världsklass

BahnhofLogoLongBahnhof är en av Sveriges största internetoperatörer med över 250 000 nöjda kunder. I ryggen har vi Sveriges modernaste bredbandsnät, som ger dig en driftsäker, stabil och framför allt snabb uppkoppling. En färsk undersökning* visar att Bahnhof, med mycket god marginal, har Sveriges absolut nöjdaste bredbandskunder.

Bredband med Bahnhofs Northern Light
Sveriges modernaste bredbandsnät, Northern Light, är byggt helt och hållet av oss och med råge anpassat för alla upplevelser internet har att erbjuda, både idag och många år framåt. Det ger dig större driftsäkerhet, kortare svarstider och stabilare uppkoppling på din anslutning. Givetvis helt utan trafikbegränsningar och till riktigt bra priser.

Internet med sekretess
Vi på Bahnhof har gjort oss kända för att ställa oss på din sida i frågor som rör integritet och yttrandefrihet på internet. Det ger dig som kund, privat eller företag, en unik bredbandsleverantör som bryr sig om dig på alla nivåer.

Låt oss ta hand om hela din IT-miljö

Vi levererar inte bara internet. Låt oss på Bahnhof ta hand om hela din IT-drift. Vi erbjuder allt från co-location till virtuella servrar och datacenter i världens enda datahallar med miljömärkningen Triple Green.
Vi kan även hjälpa dig med allt från Wifi på kontoret och företagstelefoni till gedigna säkerhetslösningar och backup. Besök oss på bahnhof.se för att se hur vi kan hjälpa ditt företag.

Kontakta oss gärna för mer information:
Telefon: 010-510 00 00
Mail:
www.bahnhof.se
* www.bahnhof.se...
Denna information tillhandahålls av Bahnhof Denna information tillhandahålls av Bahnhof

Om Bahnhof

Bahnhof är idag en av Sveriges största Internetoperatörer i Öppna Stadsnät med ett fibernät som förgrenar sig mellan ett hundratal nordiska städer. Vi erbjuder kompletta Internetlösningar till företag i alla storlekar.
#inlineditbutton