Stampel-Har-i-Sundbyberg
... kan du känna dig trygg hela livet, men hur ska det gå till?

Jo, följ med på vår stadsnätsresa där vi kommer förklara hur våra Trygghemma-sensorer kan hjälpa dig att skapa en tryggare och bekvämare vardag. Allt för att du ska få bo och leva som du själv önskar, med kontroll, frihet och integritet. Utifrån dina egna behov, på dina egna villkor.
stadsnatsresan-v45

Vi har nu kommit till den andra sensorn: Dörr/Fönstersensorn

Lördag 17 november kommer vi att presentera den tredje Trygghemma-sensorn och vad den kan göra för dig.
Kan du inte vänta utan vill veta mer i förväg? Kontakta Harriet Carlsson på 08-706 92 58

dorr-fonstersensor

Det här är ingen vanlig Dörr/Fönstersensor, det är en Trygghemma-sensor!

Den har nämligen flera funktioner. Den kan skicka ett meddelande till dig när någon öppnar ytter- eller balkongdörren. Den kan även varna om fönstret har stått öppet för länge, och du kan ställa in den på olika tidsintervall beroende på utetemperaturen.
Tillsammans med en rörelsesensor kan du ha uppsikt om en anhörig verkligen har gått ut och inte bara öppnat dörren, eller också kan du känna dig trygg i vetskapen om att barnen kommit hem. Dessutom kan du få ett meddelande om någon gått in på toaletten men inte kommit ut inom en förutbestämd tid.
Självklart kan sensorn också tända kvälls­belysningen när du kommer hem från jobbet. Som en vanlig Dörr/Fönstersensor.

Men hur kan den göra allt det här?

Jo, det är vår Trygghemma-tjänst som kopplar samman sensorerna så att de talar med varandra, via en centralenhet: bredband/smalbandsboxen – hjärtat i ditt smarta hem!
För visst är det viktigt att du själv får bestämma hur du ska leva och bo, med kontroll, frihet och integritet – allt utifrån dina egna behov, på dina egna villkor.

stampel-elplugg2

Det här är ingen vanlig elplugg, det är en Trygghemma-sensor!

Den har nämligen flera funktioner. Till exempel kan den larma om kaffebryggaren, micron eller andra elektriska apparater är påslagna när du öppnar ytterdörren. Om det blir för kallt eller varmt kan den sätta igång en fläkt. Den kan varna när kaffebryggaren har stått på för länge, och är du inte hemma kan du kontrollera på distans om den är avstängd.
Självklart kan elpluggen också fjärrstyras och schemaläggas, eller mäta din elförbrukning. Som en vanlig elplugg.
Nästa stopp på vår resa publiceras lördag 17 november. Då kommer vi att presentera den tredje Trygghemma-sensorn och vad den kan göra för dig. Välkommen!
Kan du inte vänta utan vill veta mer i förväg? Kontakta Harriet Carlsson på 08-706 92 58
Sundbybergs-Stadsnat-ormstaden-webb