Gör ditt hem till ett smart hem!

Trygghemma är en tjänst för dig som vill få bättre styrning och bevakning av ditt hem. Med sensorer och smartplugs som kommunicerar med varandra och stadsnätet, kan du få kontroll över bl.a. spis, micro och kaffemaskin. Du får även information eller varning om en dörr eller ett fönster är öppet eller stängt, samt om någon rörelse registreras i ditt hem. Och självklart kan du styra belysningen efter dina egna behov. Så med de här smarta sensorerna kan både du och dina närstående ha koll på ditt hem även när du inte är hemma.

Installation och rådgivning ingår och tjänsten är enkel att komma igång med och använda.
Trygghets-paket-6

Kom igång med Trygghemma-tjänsten – en trygg start för hemmet!

Just nu har vi ett mycket förmånligt erbjudande på Trygghemma-tjänsten, där du får ett urval Trygghemma-sensorer till en kostnad av 259 kr/mån.
I erbjudandet ingår:
  • 1 st Trygghemma-box
  • 1 st Dörr/Fönstersensor
  • 3 st Smarta eluttagspluggar
  • 1 st Rörelsesensor
  • 1 st Dag/Natt-knapp
  • Installation
  • Komigång-hjälp i hemmet
  • Support

För beställning, demonstration eller frågor!

Kontakta Harriet Carlsson på 08-706 92 58 eller via e-post på

Så här fungerar sensorerna i Trygghemma-tjänsten

All kommunikation mellan sensorer och smartplugs utgår ifrån Trygghemma-boxen som är hjärtat i ditt smarta hem! Här nedan förklarar vi hur våra Trygghemma-sensorer kan hjälpa dig att skapa en tryggare och bekvämare vardag.
SSN-smart-room-700x4002x-opt

stampel-elplugg2_4207287717-2-opt

Smart elplugg

Den smarta elpluggen kan larma om kaffebryggaren, micron eller andra elektriska apparater är påslagna när du öppnar ytterdörren. Om det blir för kallt eller varmt kan den sätta igång en fläkt. Den kan varna när kaffebryggaren har stått på för länge, och är du inte hemma kan du kontrollera på distans om den är avstängd.
Självklart kan elpluggen också fjärrstyras och schemaläggas, eller mäta din elförbrukning. Som en vanlig elplugg.

dorr-fonstersensor_3000293113-2-opt

Dörr-/Fönstersensor

Dörr-/Fönstersensorn kan skicka ett meddelande till dig när någon öppnar ytter- eller balkongdörren. Den kan även varna om fönstret har stått öppet för länge, och du kan ställa in den på olika tidsintervall beroende på utetemperaturen.
Tillsammans med en rörelsesensor kan du ha uppsikt om en anhörig verkligen har gått ut och inte bara öppnat dörren, eller också kan du känna dig trygg i vetskapen om att barnen kommit hem. Dessutom kan du få ett meddelande om någon gått in på toaletten men inte kommit ut inom en förutbestämd tid.
Självklart kan sensorn också tända kvälls­belysningen när du kommer hem från jobbet. Som en vanlig Dörr/Fönstersensor.

rorelsesensor-2_403838341-2-opt

Smart Rörelsesensor

Rörelsesensorn kan väcka huset när du själv vaknar, tända belysning, sätta på musik och starta kaffebryggaren? Eller tända ledbelysning om du stiger upp på natten?
Den har också funktionen att larma om ingen har rört sig inom ett förutbestämt tidsintervall, för att uppmärksamma att en person t. ex. har fallit omkull och inte kan resa sig upp.
Den mäter även temperatur och ljusstyrka, och kan t. ex. aktivera en fläkt om rummet blir för varmt, eller anpassa belysningen efter dagsljuset.
Och tillsammans med en dörrsensor kan du ha uppsikt om en anhörig verkligen har gått ut och
inte bara öppnat dörren, eller också kan du känna dig trygg i vetskapen om att barnen kommit hem.
Självklart kan sensorn också tända belysningen när du kommer in i ett rum eller ut på altanen. Som en vanlig Rörelsesensor.

dag-natt-knapp_271698112-2-opt2

Smart strömbrytare

Strömbrytaren kan den släcka och stänga av elektriska apparater när du går och lägger dig och samtidigt aktivera en rörelsesensor som tänder ledbelysning om du går upp på natten. Och när du stiger upp på morgonen kan den tända och slå på de apparater du valt. Vi kallar den Dag/Natt-knapp.
Du kan även välja ett "Hemma/Borta"-alternativ, där du väljer vilka funktioner, sensorer eller elektriska apparater som ska aktiveras eller stängas när du kommer hem alternativt lämnar hemmet. För det är du som väljer vad knappen ska styra – utifrån dina egna behov och på dina egna villkor.
Sundbybergs-Stadsnat-ormstaden-webb
SSN-Erbj-puff2x-opt
SSN-Trygghemma-mobil2x-opt
Styr med mobilen
Enkel åtkomst via en app i mobilen.