Stamp-Prata-trygghet-med-oss-2-rader-2
... vi vill gärna prata trygghet med dig!

Upptäck Trygghemma-tjänsten hos oss och få reda på hur den kan göra livet enklare för dig! Allt för att du ska få bo och leva som du själv önskar, med kontroll, frihet och integritet. Utifrån dina egna behov, på dina egna villkor.
stadsnatsresan-stationer-2019

Kom igång med Trygghemma-tjänsten – en trygg start för hemmet!

Just nu har vi ett mycket förmånligt erbjudande på Trygghemma-tjänsten, där du får ett urval Trygghemma-sensorer utan extra kostnad. Allt för att du ska kunna skapa dig en tryggare och bekvämare vardag.
För att hjälpa dig komma igång med ditt trygga och smarta hem har vi, tillsammans med vår tjänsteleverantör Alleato tagit fram ett paket bestående av 5 Trygghemma-sensorer, 1 Trygghemma-knapp och Trygghemma-boxen, som är den central­enhet som kopplar samman sensorerna så att de talar med varandra – hjärtat i ditt smarta hem!
Du får även fri installation, komigång-hjälp i hemmet och support utan extra kostnad.
Trygghets-paket-6

I erbjudandet ingår:

  • Trygghemma-tjänsten
  • 1 st Trygghemma-box
  • 1 st Dörr/Fönstersensor
  • 3 st Smarta eluttagspluggar
  • 1 st Rörelsesensor
  • 1 st Dag/Natt-knapp
  • Installation och Komigång-hjälp i hemmet
  • Support
Produkterna betingar ett värde av 5 000 kr

Är du nyfiken?

Vill du veta mer så kan någon från stadsnätet komma hem till dig och svara på alla dina frågor och funderingar, utan att du förbinder dig till något. Eller boka en demonstration av vår visningslägenhet i Hallonbergen Centrum. Under hösten kommer vi också att bygga upp två visningslägenheter på Träffpunkterna i Sundbyberg där kan du se Trygghemma-tjänsten och dess möjligheter. Välkommen att ringa 08-706 91 35 eller e-posta

Vad kan sensorerna göra för dig?

Här nedan förklarar vi hur våra Trygghemma-sensorer kan hjälpa dig att skapa en tryggare och bekvämare vardag.

stampel-elplugg2

Det här är ingen vanlig elplugg, det är en Trygghemma-sensor!

Den har nämligen flera funktioner. Till exempel kan den larma om kaffebryggaren, micron eller andra elektriska apparater är påslagna när du öppnar ytterdörren. Om det blir för kallt eller varmt kan den sätta igång en fläkt. Den kan varna när kaffebryggaren har stått på för länge, och är du inte hemma kan du kontrollera på distans om den är avstängd.
Självklart kan elpluggen också fjärrstyras och schemaläggas, eller mäta din elförbrukning. Som en vanlig elplugg.

dorr-fonstersensor

Det här är ingen vanlig Dörr/Fönstersensor, det är en Trygghemma-sensor!

Den har nämligen flera funktioner. Den kan skicka ett meddelande till dig när någon öppnar ytter- eller balkongdörren. Den kan även varna om fönstret har stått öppet för länge, och du kan ställa in den på olika tidsintervall beroende på utetemperaturen.
Tillsammans med en rörelsesensor kan du ha uppsikt om en anhörig verkligen har gått ut och inte bara öppnat dörren, eller också kan du känna dig trygg i vetskapen om att barnen kommit hem. Dessutom kan du få ett meddelande om någon gått in på toaletten men inte kommit ut inom en förutbestämd tid.
Självklart kan sensorn också tända kvälls­belysningen när du kommer hem från jobbet. Som en vanlig Dörr/Fönstersensor.

rorelsesensor-2

Det här är ingen vanlig Rörelsesensor, det är en Trygghemma-sensor!

Den har nämligen flera funktioner. Varför inte låta den väcka huset när du själv vaknar, tända belysning, sätta på musik och starta kaffebryggaren? Eller tända ledbelysning om du stiger upp på natten?
Den har också funktionen att larma om ingen har rört sig inom ett förutbestämt tidsintervall, för att uppmärksamma att en person t. ex. har fallit omkull och inte kan resa sig upp.
Den mäter även temperatur och ljusstyrka, och kan t. ex. aktivera en fläkt om rummet blir för varmt, eller anpassa belysningen efter dagsljuset.
Och tillsammans med en dörrsensor kan du ha uppsikt om en anhörig verkligen har gått ut och
inte bara öppnat dörren, eller också kan du känna dig trygg i vetskapen om att barnen kommit hem.
Självklart kan sensorn också tända belysningen när du kommer in i ett rum eller ut på altanen. Som en vanlig Rörelsesensor.

dag-natt-knapp

Det här är ingen vanlig Knapp, det är en Trygghemma-knapp!!

Den har nämligen flera funktioner. När du går och lägger dig kan den släcka och stänga av elektriska apparater, och samtidigt aktivera en rörelsesensor som tänder ledbelysning om du går upp på natten. Och när du stiger upp på morgonen kan den tända och slå på de apparater du valt. Vi kallar den Dag/Natt-knapp.
Du kan även välja ett "Hemma/Borta"-alternativ, där du väljer vilka funktioner, sensorer eller elektriska apparater som ska aktiveras eller stängas när du kommer hem alternativt lämnar hemmet. För det är du som väljer vad knappen ska styra – utifrån dina egna behov och på dina egna villkor.

Men hur kan de göra allt det här?

Jo, det är vår Trygghemma-tjänst som kopplar samman sensorerna så att de talar med varandra, via en centralenhet: Trygghemma-boxen – hjärtat i ditt smarta hem!
För visst är det viktigt att du själv får bestämma hur du ska leva och bo, med kontroll, frihet och integritet – allt utifrån dina egna behov, på dina egna villkor.
Vill du veta mer så kan någon från stadsnätet komma hem till dig och svara på alla dina frågor och funderingar, utan att du förbinder dig till något. Eller boka en demonstration av vår visningslägenhet i Hallonbergen Centrum. Under början av 2019 kommer vi också att bygga upp två visningslägenheter på Träffpunkterna i Sundbyberg där kan du se Trygghemma-tjänsten och dess möjligheter. Välkommen att kontakta Harriet Carlsson på telefon 08-706 92 58 eller e-post
Sundbybergs-Stadsnat-ormstaden-webb