Språk

Förbered din fastighet för digitaliseringens alla möjligheter

Som byggherre vet du hur viktigt det är att tänka på kundens önskemål. Idag är det lika självklart att det ska finnas bredbandsuppkoppling som att det ska finnas vatten i kranen och el i vägguttaget. Men tänk om dina kunder efterfrågar mer än bara internet?
Lägenhetshus fotograferat nerifrån med himlen som bakgrund.

Digitala fastighetsrelaterade tjänster som gör boendet tryggare och förenklar vardagen för människor, oavsett skeden i livet, är morgondagens tjänster. Och de finns redan i stadsnätet. Allt kopplat till ett tryggt och säkert nät, med en hållbar, robust bredbandsuppkoppling.

Det är här vi på Sundbybergs Stadsnät kommer in

Genom oss får din kund tillgång till ett öppet fiberoptiskt nät, ett av de snabbaste och driftsäkraste näten i Sverige, förberett för digitaliseringens alla möjligheter. Med ett tjugotal tjänsteleverantörer finns det något i stadsnätet som passar alla, och din kund får full valfrihet mellan ca 250 tjänster. Konkurrensen mellan tjänsteleverantörerna ger bättre priser, kortare bindningstider och högre kvalitet.

Som den lokala fiber- och bredbandsoperatören finns vi nära till hands för att hjälpa dig eller din kund både på plats och över telefon. Vår servicegaranti innebär att vi är på plats vid inflyttning och hjälper till med information och installation efter kundens önskemål.

Gör ett hållbart val

En anslutning till Sundbybergs Stadsnät skapar attraktiva bostäder och företagslokaler, redo att leverera fastighetsrelaterade tjänster, samt digitala tjänster inom bl.a. säkerhet, trygghet och omsorg. Detta säkerställer att dina bostäder kommer att vara attraktiva en lång tid framöver – en hållbar investering som skapar ett enklare och tryggare liv för både din kund och för dig som byggherre.

Vill du veta mer? Kontakta oss >

Upptäck våra tjänster

IntelliHem

Intelligenta tjänster som är anpassade för dig och ditt hem.

Internet

Vi erbjuder ett stabilt och säkert bredbandsnät med hög prestanda.

Tv

Med tv via Stadsnätets fiberanslutning kan du välja helt fritt hur du vill ha din tv-tjänst.

Telefon ikon

Telefoni

Med en fiberansluten telefon kan du ringa som vanligt. Dessutom blir det både enklare och mindre kostsamt.

Välfärdstjänster

Intelligenta tjänster i hemmet kan hjälpa våra seniora medborgare att bo kvar hemma, eller fungera som ett stöd för personer med funktionsvariationer med eget boende.

Kundtjänst

Har du några funderingar eller problem? Välkommen att kontakta oss!

Ring 08-706 91 35, läs vanliga frågor eller fyll i formuläret nedan.

Stadsområde i Sundbyberg i förgrunden står en person och ler stort.

Vi svarar när du ringer

Växel: 08-706 91 35

Se vanliga frågor

Hitta fler kontaktuppgifter på kontaktsidan.