Språk

Anmälningstiden för Nationaldagsutlottningen har passerat


Spanien eller Sundbyberg i sommar? Oavsett vilket kan du känna dig säker i sommar med ett hemlarm anpassat för dig som bor i en Stadsnätsansluten lägenhet i Sundbyberg. Just idag, på Nationaldagen 2024 kan du delta i vår utlottning av 1 st hemlarm för lägenhet. Vinn ett uppkopplat hemlarm från Raketen som skyddar mot inbrott och brand i 12 månader, levererad genom Stadsnätets stabila nät.

I samarbete med vår tjänsteleverantör Raketen kan du som bor i en Stadsnätsansluten fastighet få ett säkrare hem genom moderna larmlösningar till ett extra förmånligt kampanjpris.

Med Raketens lägenhetspaket och bredlarm abonnemang kan du känna dig säker både när du är hemma och om du är ute och reser. Lägenhetspaketet består av enheter som monteras i ditt hem och ett abonnemang av tjänster som är uppkopplade dygnet runt. En larmcentral hjälper dig vid larm om inbrott eller brand, väktarutryckning ingår.

Sista anmälningstid för att delta i utlottningen har passerat

Sista dag att registrera sig för utlottningen var torsdag 6 juni. Men är du intresserad av hemlarm anpassat för lägenhet eller villa kan du läsa mer här >

Om vinsten

Sundbybergs Stadsnät har i över 20 år kopplat upp sundbybergarna och vi tar nu nästa steg i form av att erbjuda intelligenta tjänster som vi samlat under namnet IntelliHem.

Vår tjänsteleverantör Raketen lottar nu ut 10 st hemlarm för lägenheter, inklusive fritt larmabonnemang under ett års tid. Larmpaketen består av gateway/hemcentral, rörelsedetektor, magnetkontakt, brandvarnare, siren och värmedetektor.

Vi åker hem till vinnaren och installerar och kopplar upp utrustningen som en kostnadsfri service. För att en vinnare ska få ta del av utrustningen är det ett krav att Sundbybergs Stadsnät levererar och installerar trygghetspaketet i vinnarens bostad.

Logotype för IntelliHem - smarta tjänster från Sundbybergs Stadsnät

Ta över abonnemang eller återlämna utrustningen

Raketen står för abonnemangskostnaden och eventuella serviceavgifter under ett års tid och därefter väljer du själv om du vill behålla utrustningen och ta över kostnaden för månadsabonnemanget. Vill du inte fortsätta och själv betala månadsabonnemanget, så måste utrustningen återlämnas till Sundbybergs Stadsnät.

Det totala värdet av utrustningen och ett års abonnemang är ca 12 000 kr

Smarta sensorer från Raketens hemlarms-paket

Kundtjänst

Har du några funderingar eller problem? Välkommen att kontakta oss!

Ring 08-706 91 35, läs vanliga frågor eller fyll i formuläret nedan.

Stadsområde i Sundbyberg i förgrunden står en person och ler stort.

Vi svarar när du ringer

Växel: 08-706 91 35

Se vanliga frågor

Hitta fler kontaktuppgifter på kontaktsidan.