Språk

Är din fastighet en av dem som påverkas?

Detta påverkar alla fastigheter som använder kopparnätsanslutna tjänster*. Förutom bredband kan till exempel passersystem till entréer och garage eller larmfunktioner i hissar också beröras. Även om fastigheten i övrigt är ansluten till ett fibernät, så kan det fortfarande vara så att övrig fastighetsteknik använder sig av kopparnätet.
Liten skulptur av en gubbe gjord av koppartråd.

Stadsnätet ger råd

Vi erbjuder just nu alla fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Sundbyberg kostnads­fri rådgivning kring frågor som rör nedsläckningen, oavsett om ni idag använder Stadsnätet eller inte. Vi ser över hur det ser ut i just er fastighet och ger råd kring olika alternativa lösningar. Sundbybergs Stadsnät är en oberoende råd­givare kring fiberanslutningar och det är sedan upp till varje fastighetsägare eller användare att själva välja sin leverantör.

Fast fiberanslutning är tryggt och stabilt

Med en fast fiberanslutning från Stadsnätet för hela fastighetens behov, säkerställs hög tillgänglighet till såväl internet som olika kritiska fastighetssystem. Därför är en Stadsnäts­ansluten uppkoppling både säker och stabil.

*ADSL

Vill du veta mer om och hur din fastighet påverkas, fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Eller ring oss på 08-706 91 35 så hjälper vi dig.

Kundtjänst

Har du några funderingar eller problem? Välkommen att kontakta oss!

Ring 08-706 91 35, läs vanliga frågor eller fyll i formuläret nedan.

Stadsområde i Sundbyberg i förgrunden står en person och ler stort.

Vi svarar när du ringer

Växel: 08-706 91 35

Se vanliga frågor

Hitta fler kontaktuppgifter på kontaktsidan.