Språk

Nationaldagen 2023

3 minuters lästid

Med nationaldagen bakom oss vill vi tacka för i år. Tillsammans med er sundbybergare såg vi till att ha så kul som möjligt i det varma sommarvädret. Dagen bjöd på roliga spel, vårt nya koncept IntelliHem och en massa god glass. Runtom oss hördes god livemusik och härliga tjut från våghalsarna på tivolit, och med det var stämningen minst sagt livad!
Sundbybergs Stadsnäts tält på Nationaldagen i Sundbyberg 2023

En hejdundrande nationaldag
Sverige 500 år! Det firade vi i tisdags och nationaldagen bjöd på härligt varmt väder, glass- och ballongutdelning, IntelliHem-snack och en massa sundbybergare. Som ett av Sveriges största arrangerade nationaldagsfiranden var det full rulle från starten på förmiddagen ända fram till kvällens sköna vindbris som en liten wrap-up för dagens festligheter. Med oss ombord hade vi hela Sundbybergs Stadsnät och vi kan med säkerhet säga att vi verkligen syntes och hördes. Med Micke och Bim i spetsen för Catch the light-spelen och en konstant glassutdelning hade vi er hos oss hela dagen, och det är vi tacksamma för.

Allt och lite till
På området fanns diverse föreningar, företag och intresseorganisationer belägna i Sundbyberg med utgångspunkt att synas och ha en härlig nationaldag. Med solen gassande mot Golfängarna, härliga vibbar både från scen-området och tivolit, sprids ett lugn en bit ifrån vårt tält. Tre personer från en lokal yogastudio står barfota på det varma gräset och bidrar med ett lugn mitt bland pulsen.

– Under dagar som denna får vi möjligheten att träffa personer som nödvändigtvis inte skulle tagit sig till oss, men som kanske skulle behöva en rofylld stund i vardagen, förklarar en av yogainstruktörerna. En central del av deras arbete är att uppmärksamma vikten av att kunna nå ett inre lugn, särskilt under dagar som nationaldagen i Sundbyberg.

Från tekniksnack till nostalgiska sommarlåtar
Nationaldagen i Sundbyberg bjuder på allt och lite till. Medan Piyer som är affärsansvarig står och pratar om vårt nylanserade koncept IntelliHem hörs nostalgiska sommarlåtar från scenen en bit bort vilket verkligen sätter tonen för sommarens ankomst. Med barnens sånger i den gassande solen bland glass- och sockervaddsätande sprids en känsla av gemenskap och kärlek i området. Alla är här av samma anledning – att ha kul och möta andra sundbybergare.
Vi på Sundbybergs Stadsnät lägger stor vikt i att våra ägare, ni sundbybergare, ska ha en trygg och smidig vardag. Med de olika tjänsterna som IntelliHem erbjuder kommer ditt hem vara fullt utrustat med diverse smarta lösningar precis utifrån dina behov, allt ifrån rörelsesensorer till larm.

Nationaldagsfirandet bjöd därmed på allt ifrån teknik till härlig musik, intensiva åk och lugn yoga. Sundbyberg samlades och tillsammans gjorde vi nationaldagen till den bästa.

1/6
Glada personer tittar in i kameran
2/6
Parkmiljö med mycket folk, Sundbybergs stadsnät har ett stånd i bakgrunden.
3/6
Nationaldagen Sundbyberg 2023
4/6
5/6
6/6

Nyheter

Läs fler nyheter

Nyheter

1 min lästid

Vad är fiber, egentligen?

Nobelprisade ljussignaler genom glas- eller plasttrådar som inte är tjockare än ett hårstrå - det...

Nyheter

1 min lästid

Affischering i trapphus

Med start i juli kommer vi på Sundbybergs Stadsnät sätta upp små affischer i trapphusen...

Nyheter

1 min lästid

Ansluta villa till Stadsnätet

Som villaägare i Sundbyberg har du möjlighet att ansluta dig till Stadsnätet och därmed få...

Människor klädda i orange och vita kläder står utanför ett tält som pryds med flaggor som det står Sundbybergs Stadsnät på.
Nyheter

2 min lästid

Nationaldagsfirande på Golfängarna

Nationaldagsfirandet i Sundbyberg är en tradition sedan många år tillbaka och så även Stadsnätets medverkan....

Kundtjänst

Har du några funderingar eller problem? Välkommen att kontakta oss!

Ring 08-706 91 35, läs vanliga frågor eller fyll i formuläret nedan.

Stadsområde i Sundbyberg i förgrunden står en person och ler stort.

Vi svarar när du ringer

Växel: 08-706 91 35

Se vanliga frågor

Hitta fler kontaktuppgifter på kontaktsidan.