Språk

Nationaldagsfirande på Golfängarna

2 minuters lästid

Nationaldagsfirandet i Sundbyberg är en tradition sedan många år tillbaka och så även Stadsnätets medverkan. Företag och organisationer ställde ut på Golfängarna, sida vid sida med food trucks och politikertält. Gräsytorna fylldes med familjer som hade picknick och uppträdanden på scenen och tivolit drog mycket publik.
Människor klädda i orange och vita kläder står utanför ett tält som pryds med flaggor som det står Sundbybergs Stadsnät på.

Vi på Sundbybergs Stadsnät bjöd som vanligt in till aktiviteter i anslutning till vårt tält. I ena delen av tältet fick besökarna möjlighet att utmana, antingen någon av oss, en kompis eller familjemedlem i ”nattduellen” – känt från Mästarnas Mästare på tv. Två personer placerades på varsin sida om ett bord med lysande glasstavar. När en stav släcktes gällde det att vara snabbast att fånga den. Ett roligt spel för alla åldrar som var välbesökt hela dagen.

Fem stycken lysande glasstavar står på bord med svart duk med Sundbybergs Stadsnäts logotyp. I bakgrunden en bild på en kypare och texten Fiberanslutning med servicegaranti.

I den andra delen av tältet delades glass och stadsnäts-ballonger ut till alla barn som ville ha. På sidan av tältet fanns möjlighet att prata med våra affärsansvariga om internetanslutning, våra leverantörers tjänsteutbud, service eller andra frågor rörande Stadsnätet.

Massor av upplåsta orange heliumballonger med Sundbybergs Stadsnäts logotyp hänger ned från taket i ett tält. Ballongsnörena hänger ned och fyra personer sitter ned och fyller ballonger med gas.

Besökarna gavs också möjlighet att vara med  och tävla om ett hemlarm och ta del av fina erbjudanden från Stadsnätets tjänsteleverantörer. Vi hade en väldigt rolig dag och träffade, som vanligt, massor av trevliga sundbybergare. Stort tack till alla som besökte oss.

Nyheter

Läs fler nyheter

Nyheter

1 min lästid

Sommarkänsla på årets vårmarknad

I torsdags genomfördes den årliga vårmarknaden i de centrala delarna av Sundbyberg. Scenframträdanden, knallar, butikserbjudanden,...

Anställda på Sundbybergs Stadsnät i orangea jackor utanför ett marknadstält.
Nyheter

1 min lästid

Kom och träffa oss på vårmarknaden 30 maj

Den 30 maj hålls vårmarknad i centrala Sundbyberg och vi på Stadsnätet finns med bland...

Nyheter

2 min lästid

Förstärkning och förbättring av Stadsnätet – ett ständigt pågående arbete

Vårt arbete med att bygga ut och förstärka fibernätet i Sundbyberg pågår löpande. Bredbandstäckningen i...

Skrattande kvinna vid skrivbord
Nyheter

2 min lästid

Öppet nät

När du väljer att ansluta dig till Sundbyberg Stadsnät får du tillgång till vårt öppna...

Kundtjänst

Har du några funderingar eller problem? Välkommen att kontakta oss!

Ring 08-706 91 35, läs vanliga frågor eller fyll i formuläret nedan.

Stadsområde i Sundbyberg i förgrunden står en person och ler stort.

Vi svarar när du ringer

Växel: 08-706 91 35

Se vanliga frågor

Hitta fler kontaktuppgifter på kontaktsidan.