Hoppa direkt till innehåll

31/5 2024 släcks kopparnätet ned i Sundbyberg. Är din fastighet en av dem som påverkas?

Detta påverkar alla fastigheter som använder kopparnätsanslutna tjänster*. Förutom bredband kan till exempel passersystem till entréer och garage eller larmfunktioner i hissar också beröras. Även om fastigheten i övrigt är ansluten till ett fibernät, så kan det fortfarande vara så att övrig fastighetsteknik använder sig av kopparnätet.

Stadsnätet ger råd

Vi erbjuder just nu alla fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Sundbyberg kostnads­fri rådgivning kring frågor som rör nedsläckningen, oavsett om ni idag använder Stadsnätet eller inte. Vi ser över hur det ser ut i just er fastighet och ger råd kring olika alternativa lösningar. Sundbybergs Stadsnät är en oberoende råd­givare kring fiberanslutningar och det är sedan upp till varje fastighetsägare eller användare att själva välja sin leverantör.

Fast fiberanslutning är tryggt och stabilt

Med en fast fiberanslutning från Stadsnätet för hela fastighetens behov, säkerställs hög tillgänglighet till såväl internet som olika kritiska fastighetssystem. Därför är en Stadsnäts­ansluten uppkoppling både säker och stabil.
*ADSL
Vill du veta mer om och hur din fastighet påverkas, fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom kort. Eller ring oss på 08-706 91 35 så hjälper vi dig.
  1. Din BRFs namn
  2. Härmed godkänner jag att Sundbybergs Stadsnät behandlar mina personuppgifter