Språk

Vårmarknad i Sundbyberg!

3 minuters lästid

Förra veckans vårmarknad bjöd på allt och lite till. Vi på Sundbybergs Stadsnät var på plats och pratade uppkoppling och vårt nylanserade IntelliHem med sundbybergarna. Samtidigt passade vi på att kika runt bland stånden och fick ta del av andra personers upplevelse och engagemang till vårmarknaden.
Vårmarknad i Sundbyberg 2023

Succé på vårmarknaden
Bra väder, god stämning och en massa sundbybergare! Vårmarknaden har arrangerats i Sundbyberg sedan 1968 och är en tradition som vi på Sundbybergs Stadsnät värnar om. Bland andra stånd på Sturegatan syntes diverse lokala och nätbaserade butiker, kulturverksamheter och olika politiska partier. Till besökarnas förfogande fanns allt ifrån goda ostar och tapenader till fina smycken, kläder, hudvårdsprodukter och sist men inte minst Sveriges bästa uppkoppling.

Äntligen styrs evenemang som dessa upp igen

”Det är så kul med puls i staden”
En sundbybergare vi träffade uttryckte en positiv inställning och glädje till initiativet att styra upp vårmarknaden.
– Jag kom hit strax efter jobbet och tycker att det är så kul med puls i staden, säger Sara Thunvall, boende i Sundbyberg. Det har varit väldigt lugnt nu i några år men äntligen styrs evenemang som dessa upp igen, fortsätter hon och ser sig glatt omkring. Sara förklarar att det finns en viss nostalgi i de återkommande eventen i Sundbyberg, och tycker det är väldigt viktigt att traditionerna lever vidare.

Utmärkta tillfällen för oss med mindre nätbaserade butiker att synas

Möjligheter för nätbaserade butiker
Småföretagare är dessutom på plats och det ligger en varm känsla i luften hos en av utställarna. De säljer skäggvårdsprodukter och är delaktiga på vårmarknaden med målet att öka sin internetbutiks kännedom och uppmuntra fler med skägg att vårda det med diverse oljor.
– Marknader som dessa är utmärkta tillfällen för oss med mindre nätbaserade butiker att synas. Idag är det svårt att driva fysiska butiker som inte tillhör en stor kedja, och tack vare internet och tillgång till konstant uppkoppling kan våra kunder köpa produkter från oss när som helst, säger en av grundarna till företaget. Där spelar vi från Sundbybergs Stadsnät in en stor roll, då vi ser till att ni sundbybergare har tillgång till dessa nätbutiker.

Vi ägs av sundbybergarna
Vi är glada över att ha Sundbybergs invånare som våra ägare. Vi vill ständigt förbättra stadens nät och använder tillfällen som vårmarknaden till att ha det fysiska samtalet med er och samtidigt få feedback. Till det har vi nyligen lanserat IntelliHem som numera är verklighet för boende i Sundbyberg. Intelligenta hem blir allt vanligare och IntelliHem erbjuder lösningar med olika sensorer och larm som kan göra hemmet tryggare och bekvämare. Sundbybergs Stadsnät är mer än bara internet och bredband.

Årets vårmarknad gjorde därmed succé i vårt tycke och nu blickar vi framåt mot nästa stora event som är nationaldagen. Den 6 juni slår vi upp vårt tält på Golfängarna och kommer hålla i tävlingar, bjuda på glass och riktigt go stämning. Håll er uppdaterade på våra sociala medier gällande firandet så ses vi redan nästa vecka!

Nyheter

Läs fler nyheter

Människor klädda i orange och vita kläder står utanför ett tält som pryds med flaggor som det står Sundbybergs Stadsnät på.
Nyheter

2 min lästid

Nationaldagsfirande på Golfängarna

Nationaldagsfirandet i Sundbyberg är en tradition sedan många år tillbaka och så även Stadsnätets medverkan....

Nyheter

1 min lästid

Sommarkänsla på årets vårmarknad

I torsdags genomfördes den årliga vårmarknaden i de centrala delarna av Sundbyberg. Scenframträdanden, knallar, butikserbjudanden,...

Anställda på Sundbybergs Stadsnät i orangea jackor utanför ett marknadstält.
Nyheter

1 min lästid

Kom och träffa oss på vårmarknaden 30 maj

Den 30 maj hålls vårmarknad i centrala Sundbyberg och vi på Stadsnätet finns med bland...

Nyheter

2 min lästid

Förstärkning och förbättring av Stadsnätet – ett ständigt pågående arbete

Vårt arbete med att bygga ut och förstärka fibernätet i Sundbyberg pågår löpande. Bredbandstäckningen i...

Kundtjänst

Har du några funderingar eller problem? Välkommen att kontakta oss!

Ring 08-706 91 35, läs vanliga frågor eller fyll i formuläret nedan.

Stadsområde i Sundbyberg i förgrunden står en person och ler stort.

Vi svarar när du ringer

Växel: 08-706 91 35

Se vanliga frågor

Hitta fler kontaktuppgifter på kontaktsidan.