Språk

Vi har alltid kopplat upp dig och ditt hem, nu är vi redo för nästa steg. Och det är mycket mer än bara internet och bredband. IntelliHem är en samling intelligenta tjänster som kan göra din vardag tryggare och bekvämare. Vi samlar ett antal tjänsteleverantörer som tar fram paket som är anpassade för dig och dina behov. Vi håller koll på framtidens lösningar så att du slipper.

Ett bekvämt och tryggt hem

Ditt hem ska finnas till för dig. De intelligenta och trygga lösningarna som finns inom IntelliHem kan säkerställa att alla köksapparater är avstängda när ingen är hemma, att hjälpa dig minska din energiförbrukning eller ge dig meddelanden på distans om att nära och kära har kommit hem tryggt.

Med IntelliHem kan du få ett hem som automatiskt tänder lamporna när det skymmer eller om du behöver gå upp på natten. Ett hem som upptäcker och agerar på både rörelse, brand eller läckage. Det ger dig trygghet som kan rädda liv eller spara dig stora pengar genom att förebygga onödiga skador eller inbrott.

Säkra tjänster

IntelliHem är säkert. Eftersom att tjänsterna har en egen anslutning som går vid sidan av internet behöver du inte oroa dig för att obehöriga kan kontrollera ditt hem eller komma åt din data. Vi ger dig lösningarna så att du kan automatisera och övervaka ditt hem på ett tryggt sätt.

Framtaget för dig

Med IntelliHem kan du välja olika kompletta lösningar för små eller stora hem. Om du vill ha fler funktioner i ditt smarta hem så är det möjligt att bygga ett eget paket. Tekniken bygger på olika sensorer och enheter som samarbetar på ett smart sätt, mer än så behöver du inte veta om du inte vill. Vi hjälper dig att komma i gång så att tjänsterna är helt skräddarsydda för ditt hem och dina behov. Sedan är det upp till dig hur mycket du själv vill kontrollera och följa utrustningen. Allt går att styra med din telefon oavsett om du är hemma eller på distans.

Med IntelliHem så ingår det alltid rådgivning, installation och lokal support.

Kundtjänst

Har du några funderingar eller problem? Välkommen att kontakta oss!

Ring 08-706 91 35, läs vanliga frågor eller fyll i formuläret nedan.

Stadsområde i Sundbyberg i förgrunden står en person och ler stort.

Vi svarar när du ringer

Växel: 08-706 91 35

Se vanliga frågor

Hitta fler kontaktuppgifter på kontaktsidan.